Repareer elektronica van tv's tot koffieautomaten als elektromonteur bij CE Repair Services!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Iedere dag lekker bezig zijn met jouw hobby, dat is werken bij CE Repair Services

Terecht komen in een hecht en gezellig team van collega’s met dezelfde passie, dat klinkt jou als muziek in de oren.  Collega’s waar je regelmatig een biertje mee drinkt en op een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van technische problemen voor apparatuur van A-merken zoals HP, Sony, Harman Kardon, Kärcher, Samsung, Philips en nog veel meer! Denk hierbij aan televisies, audio installaties, speakers, maar ook aan hogedrukreinigers, robot stofzuigers en koffieautomaten. Kortom heel veel verschillende apparaten geven je veel afwisseling in jouw werk.

Jij en je team hebben regelmatig contact met de fabrikanten om te sparren over de beste oplossing. Natuurlijk komt er ook wat bijkomende administratie kijken. Even de opdracht bijwerken in ons CE-online systeem, of onderdelen bestellen die nodig zijn voor de reparatie van het apparaat dat jij in behandeling hebt.

Ben je nog niet helemaal thuis in deze werkzaamheden, maar ben je wel gemotiveerd om dit allemaal te leren? Dan zit je bij CE Repair op de juiste plek! Bij CE Repair bieden we je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen om zo door te kunnen groeien. Als je al deze ervaring al wel hebt, ben je natuurlijk ook helemaal welkom!

Je bent dus niet zomaar een monteur, je bent hét hart van CE Repair Services en dankzij jou en je team zijn er dagelijks weer tientallen klanten blij met gerepareerde toestellen! 

Ben jij die handige harry waarvoor deze functie op het lijf is geschreven? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 2 monteurs -

Waarom zou je voor CE Repair kiezen?

Training & opleidingsmogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij enorm belangrijk. Wil jij jezelf in een rap tempo doorontwikkelen en de regie pakken over jouw toekomst? Bij ons kan dat!

Uitstekend pensioen

Het opbouwen van een gezonde financiële toekomst is net zo belangrijk als goede verdiensten. Wij bieden een uitstekende pensioenregeling via de CAO Metaal & Techniek zodat jij straks goed zit.

4-daagse werkweek

De week doormidden breken of een dag langer weekend vieren? Wij bieden jou de mogelijkheid tot een 4-daagse werkweek. Meer ruimte om op jezelf te focussen!

Jouw dag als binnendienst monteur

Video afspelen

Collega aan het woord

Dit is CE Repair Services

Persoonlijk groeien en werken in de techniek

Ruim 35 jaar repareert CE Repair Services alles op het gebied van consumentenelektronica. We voeren reparaties uit zowel in de werkplaats als als on-site (aan huis) bij en voor klanten in heel België, Nederland en Luxemburg. Ondertussen zijn we de grootste onafhankelijke en meest toonaangevende service-organisatie op het gebied van consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en computers! Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, zodat je mee kunt bouwen aan het bedrijf en met ons bedrijf mee kunt groeien.

Ook is er regelmatig tijd om na een dag hard werken even uit te blazen en met collega’s bij te kletsen. Daarom zorgen we ook voor gezelligheid met elkaar zoals een BBQ, een vrijdagmiddagborrel of een bedrijfsfeestje.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0
Vestigingen
0 +
Monteurs in dienst

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 2 monteurs -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van CE Repair Services. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.