Tover jij graag een lach op onze klanten en ben je graag onderweg door heel Nederland?

Dit krijg jij

Dit ben jij

Dagelijks on-the-road en klanten blij maken met gerepareerde producten!

Jij bent hét gezicht van CE Services Group en de onmisbare schakel in onze organisatie. Jij bezorgt namelijk gerepareerde toestellen bij onze klanten en daarmee maak je iedere dag weer mensen blij! Dit geeft jou weer voeldoening in je werk, want dat is net zo belangrijk. Soms installeer je nog even een toestel, want dit kan jij met jouw goede allround skills prima. 

Jouw dag begint op de centrale werkplaats in Mijdrecht. Daar worden dagelijks honderden reparaties uitgevoerd voor meer dan 45 merken. Na de reparaties is het jouw taak om alle gerepareerde toestellen snel en zorgvuldig naar het juiste adres. De vrijheid van het rondrijden door heel Nederland vind jij heerlijk

Op het einde van de dag handel je jouw dagelijkse administratie nog even af. Ook zorg je er natuurlijk voor dat alle wit- en bruingoed producten schadevrij bij de klanten aankomen en je bus er verzorgd uitziet.

Je werkt vaak zelfstandig, ook hier kan je van genieten want dit geeft jou rust. Toch ben je onderdeel van een hecht team die naast het werk ook van gezelligheid houdt en regelmatig met elkaar een biertje doet op de vrijdagmiddagborrel

Je bent dus niet zomaar een chauffeur, je bent het visitekaartje en de onmisbare schakel die dagelijks weer tientallen klanten blij maakt! 

Dus.. ben jij die representatieve en enthousiaste persoon die graag op pad gaat om de producten netjes te bezorgen en klanten blij te maken? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 2 service koeriers -

Collega aan het woord

Dit is CE Logistics Services

Persoonlijk groeien en dagelijks klanten blij maken

Ruim 35 jaar repareert CE Services alles op het gebied van consumentenelektronica. We voeren dagelijks honderden reparaties uit zowel in de werkplaats als als on-site (aan huis) bij en voor klanten in heel België, Nederland en Luxemburg. Ondertussen zijn we met 45 merken de grootste onafhankelijke en meest toonaangevende service-organisatie op het gebied van consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en computers! Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, zodat je mee kunt bouwen aan het bedrijf en met ons bedrijf mee kunt groeien.

Ook is er regelmatig tijd om na een dag hard werken even uit te blazen en met collega’s bij te kletsen. Daarom zorgen we ook voor gezelligheid met elkaar zoals een BBQ, een vrijdagmiddagborrel of een bedrijfsfeestje.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0
Vestigingen
0 +
Chauffeurs in dienst

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 2 service koeriers -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van CE Repair Services. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.