Ben jij die logistieke topper die lekker wilt verdienen met een vast contract? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Bij CE Logistics ben je een alleskunner die betrokken is bij alle processen binnen logistieke operaties.

Geen dag is hetzelfde bij CE Logistics. Wanneer je start bij het bedrijf word je allround opgeleid. Daarmee ben je inzetbaar op verschillende afdelingen. Als logistiek specialist werk je bijvoorbeeld met inkomende en uitgaande goederenstromen, controleer en registreer je producten in het systeem en maak je artikelen verzendklaar. Ook zal er een stuk orderpicking en het sorteren van producten plaatsvinden.

Het bedrijf repareert producten van mooie merken als Samsung, Philips, LG, Harman Kardon, JBL. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat deze producten op een veilige en efficiënte manier worden ontvangen en weer bij de eindklant komen. In dit proces komen soms problemen voor die jij samen met je collega’s oplost. Je mag dus je eigen creativiteit gebruiken om samen met je teamgenoten tot oplossingen te komen.

Ben jij die logistieke topper die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande knop!

- Wij zijn op zoek naar 2 logistieke medewerkers -

Collega aan het woord

Dit is CE Logistics Services

Persoonlijk groeien en dagelijks klanten blij maken

CE Logistics is de logistieke tak binnen CE Services. Al 35 jaar is het bedrijf een van de marktleiders op het gebied van reparatieservices voor consumentenelektronica. Deze reparaties gebeuren zowel aan huis bij mensen, als in de werkplaats van CE Services. In het magazijn van CE Logistics worden alle producten ontvangen, gesorteerd, gecontroleerd, geregistreerd en weer terug gestuurd naar de klant.

Het magazijn in Mijdrecht richt zich vooral op ‘branded’ reparaties. Dat wil zeggen dat grote merken gebruikmaken van de service van CE Services en hun producten in Mijdrecht laten repareren. Met 45 grote merknamen is CE Services inmiddels de grootste onafhankelijke service-organisatie op het gebied van consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en computers in Nederland!

Wie hard werkt moet ook tijd krijgen om stoom af te blazen. Dat zit bij CE Logistics wel goed. Na een dag werken is het geen probleem om nog even te blijven hangen. Je kunt gezellig met collega’s bijkletsen. Daarnaast zijn er geregeld barbecues en bedrijfsfeesten en op iedere vrijdagmiddag mag er een borrel gedronken worden.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0
Vestigingen
0 +
Logistieke kanjers in dienst

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 2 logistieke medewerkers -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van CE Logistics Services. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.