Ben jij een handige harry die wit en bruingoed repareert als geen ander? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Iedere dag weer voldoening krijgen uit je werk en genieten van vrijheid, dat is werken bij CE Repair Services

Zelfstandig werken en toch terecht komen in een hecht en gezellig team van enthousiaste collega’s, dat klinkt jou als muziek in de oren. Hier kom jij namelijk in terecht en samen met je geweldige collega’s, waar je regelmatig een biertje mee drinkt, vorm je het hart van onze organisatie.

De dag begint bij jou thuis, waar je met je eigen bedrijfsbus vertrekt om klanten te bezoeken en te helpen. Met de telefoon, notebook en gereedschap die je van ons krijgt heb je alles om je werk makkelijk uit te voeren.

Je gaat klanten helpen met het repareren van toestellen van bekende merken zoals Samsung, Philips, LG en Panasonic. Toestel gerepareerd? Dan ben jij voor onze klant de held van de dag, dit geeft jou natuurlijk ook weer een hoop voldoening.

Loop je ergens tegenaan? Dan kun je op elk moment bellen naar onze helpdesk waar je technische ondersteuning krijgt.

Je komt te werken in een hecht team waarin klantgerichtheid en collegialiteit altijd voorop staan. Alle buitendienst monteurs van CE Repair Services helpen elkaar en kennen elkaar goed. Je kunt dus altijd op elkaar terugvallen en jij, jij hoort er écht bij!

Je bent dus niet zomaar een monteur, je bent hét visitekaartje en het hart van CE Services Group die dagelijks weer klanten blij maakt! 

Ben jij die representatieve en enthousiaste persoon die graag op pad gaat om de klant te helpen en blij te maken? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 monteur per locatie -

Jouw dag als buitendienst monteur

Video afspelen

Collega aan het woord

Dit is CE Repair Services

Persoonlijk groeien en werken in de techniek

Ruim 35 jaar repareert CE Repair Services alles op het gebied van consumentenelektronica. We voeren reparaties uit zowel in de werkplaats als als on-site (aan huis) bij en voor klanten in heel België, Nederland en Luxemburg. Ondertussen zijn we de grootste onafhankelijke en meest toonaangevende service-organisatie op het gebied van consumentenelektronica, huishoudelijke apparatuur en computers! Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, zodat je mee kunt bouwen aan het bedrijf en met ons bedrijf mee kunt groeien.

Ook is er regelmatig tijd om na een dag hard werken even uit te blazen en met collega’s bij te kletsen. Daarom zorgen we ook voor gezelligheid met elkaar zoals een BBQ, een vrijdagmiddagborrel of een bedrijfsfeestje.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0
Vestigingen
0 +
Monteurs in dienst

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 monteur per locatie -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.