Ben jij de docent die echt het verschil wilt maken voor de volgende generatie?

Dit krijg jij

Dit ben jij

Maak jij je hard voor de kracht van goed onderwijs?

Als leerkracht basisonderwijs geef jij les aan leerlingen in de onderbouw, middenbouw of bovenbouw en geef je ze een kijkje in de “grote mensen” wereld. Bij Dit is Wijs wordt er ook graag met je mee gekeken naar jouw eigen wensen en behoeftes binnen het onderwijs. Zo wordt er gekeken naar jouw interesses en waarin je wil groeien zodat jij jezelf altijd kan blijven ontwikkelen.

Het enige wat van jou verwacht wordt is dat je een passie hebt voor het onderwijs, met een positieve energie voor de klas zal staan en dat je natuurlijk beschikt over de juiste kennis en didactische en pedagogische vaardigheden hebt om leerlingen te begeleiden. 

Als leerkracht basisonderwijs maak jij écht het verschil. Je bent namelijk niet alleen een kennisoverdrager maar ook een pedagoog; je begeleidt leerlingen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 5 leerkrachten -

Dit is Wijs

Onze missie? Zorgen dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd!

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland. 

Cijfers waar we trots op zijn

0 +
Aangesloten Scholen
0 +
Onderwijskrachten
0 +
Leerlingen

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 5 leerkrachten -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Dit is Wijs. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.