Steek jij graag je handen uit de mouwen? Word Sjouwfeur bij De Meubeltaxi!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Lekker sjouwen met gezellige collega's

Als Sjouwfeur bij De Meubeltaxi is iedere werkdag een leuke dag. Je werkt met bijzonder bekwame en gezellige collega’s. Doordat iedereen weet wat hij moet doen, ben je goed op elkaar ingespeeld en gaat het werk als vanzelf. Tussendoor is tijd voor een grap en een lach. Iedere dag met plezier naar je werk gaan: dat is wat deze vacature uniek maakt.

Een goede Sjouwfeur is een strijder; iemand die er staat voor zijn collega’s en werkt voor het team. Die goed weet om te gaan met de klant, flexibel is als dingen even anders lopen en die goed zelfstandig kan werken en initiatief toont. Uiteraard is het van belang dat je een goede conditie hebt en sterk bent en is het bezit van rijbewijs B essentieel.
 
Bij De Meubeltaxi voeren we grote en kleine verhuizingen uit. Dit doe je meestal in een team van 2 tot 6 man bij particuliere klanten in de Randstad en soms ook bij bedrijven. Gemiddeld bedien je 1,5 klant per dag en duurt je werkdag zo’n 8-10 uur. De verdiensten zijn goed (CAO standaard) en worden regelmatig aangevuld met een gulle fooi.
 
Ga jij niet met plezier naar je werk? Misschien is je werkgever onredelijk, zijn je collega’s niet collegiaal, is het werk niet inspirerend en tel je de uren, of wil je wel eens wat anders. Overweeg dan om te solliciteren bij De Meubeltaxi. Of je nu al een ervaren verhuizer bent, of dat je nu wat anders doet en wel de eigenschappen hebt van een goede Sjouwfeur. Bij ons ben je welkom!

- Wij zijn op zoek naar maar 1 sjouwfeur -

"Sinds 2014 werk ik bij De Meubeltaxi en nog steeds ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. Iedere dag is anders, ik ben lekker bezig en onderweg, heb de grootste lol met mijn collega's en wordt door mijn werkgever gewaardeerd. De verdiensten zijn genoeg en de fooi is een fijne extra."
NOEL
Verhuizer bij MeubelTaxi

Dit is de MeubelTaxi

Leuk werk met gezellige collega's

We hebben een klein team van ongeveer 10 man die gemiddeld al zo’n 2-3 jaar actief zijn bij De Meubeltaxi. Omdat we zeer selectief zijn in wie erbij komt als nieuwe collega, houden we de sfeer en de kwaliteit hoog. Voor ons is het allerbelangrijkst dat je een leuke dag hebt. We houden niet van gezeik en dat voorkomen we door dingen goed te regelen en te werken met goede kerels.
 
De Meubeltaxi bestaat sinds 2008 en is ontwikkeld van een taxi-voor-meubels naar een volwaardige verhuisservice met een hoge klantbeoordeling van gemiddeld 9,2. 
 
 

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar maar 1 sjouwfeur-

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

Yusp is recruitment partner van MeubelTaxi. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.