Wil jij de vrijheid krijgen om je eigen droombaan in te richten als accountmanager?

Dit krijg jij

Dit ben jij

Invulling geven aan je droombaan en terecht komen in een enthousiaste en verbonden club!

 Als Accountmanager New Business verkoop je onze oplossingen- en diensten. Deze bestaan uit verschillende IT-, Cloud en Telefonie-oplossingen. Samen met je sales collega’s benader je potentiële klanten, genereer je leads en voer je acquisitiegesprekken.

Vol enthousiasme presenteer jij jezelf als professionele gesprekspartner waarbij je met de klant meedenkt en oplossingen aanbiedt. De uitdagingen die hier naar voren komen weet jij te vertalen naar de diensten en producten van NTNT.

Bij geïnteresseerde klanten verzorg je natuurlijk ook de offertes en de follow-ups met als doel de deal te closen! Hierna nemen jouw (toekomstige) specialistische collega’s de uiteindelijke implementatie voor hun rekening.

Omdat je continu bezig zult zijn met het creëren van new business voor NTNT, zul je ook meedenken over marketingacties om de acquisitie een verdere boost te geven!

Ben jij de commerciële aanpakker die deze kans met beide handen aangrijpt? Solliciteer dan direct via onderstaande knop!

- Wij zijn op zoek naar 1 Accountmanager -

Waarom zou je voor NTNT kiezen?

NTNT Academy

Wij willen onze collega’s in staat stellen altijd te kunnen groeien. Hier hebben we een eigen opleidingscentrum, opleidingsmanager en toetscentrum voor.

Tot 20% bonus van jaarsalaris

Scoren wordt beloond. Met jouw winnaarsmentaliteit streef je naar het maximale resultaat. Bij NTNT belonen wij onze topscorers graag!

Vrijheid & flexibiliteit

Gedeeltelijk werk je op afstand. Of dat nou thuis is of vanuit een strandtent, dat bepaal je zelf!

Wat vinden je toekomstige collega's?

Dit is New Technology Network Team (NTNT)

Groeien met de NTNT familie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen NTNT gelijk behandeld wordt en niemand zich ongehoord of uitgesloten voelt. Daarom betrekken wij al het personeel bij bedrijfsprocessen. We bieden ook een onafhankelijke persoonlijke coach als je dit wenst.

NTNT is een groot voorstander van samenhang. Om de NTNT familie bij elkaar te brengen, organiseren wij bijeenkomsten waarbij iedereen met elkaar in contact komt. Bij ons sta jij centraal en wordt er naar je geluisterd!.

Hierdoor heeft NTNT collega’s in dienst die al vanaf het begin, zo’n 25 jaar geleden, deel uitmaken van de NTNT familie. Allemaal omdat wij de kernwaarden openheid, eerlijkheid en transparantie hanteren.

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 Accountmanager -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van NTNT. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.