Word jij onze nieuwe Sales Professional?

Dit krijg jij

Dit ben jij

Laat bedrijven kennismaken met de nieuwste manier van recruitment!

Als junior accountmanager help jij om zoveel mogelijk bedrijven kennis te laten maken met ons unieke wervingsmethode!

Je zal Teun helpen met het binnenhalen van nieuwe klanten die graag hun recruitment probleem opgelost zien worden. Jij zet mailings op, benadert potentiële klanten via LinkedIn en denkt mee over nieuwe slimme sales strategieën. Je gebruikt hiervoor handige tools die het werk efficiënter en effectiever maken. Geen zorgen, met training, coaching en begeleiding pak je deze activiteiten binnen no-time op! Je kijkt met Teun mee en zal hem schaduwen zodat je jezelf in rap tempo ontwikkelt. Haal je leads binnen? Dan plan je kennismakingsgesprekken in zodat Teun deze kan voeren! Uiteraard mag je meekijken en mee naar de klant om ervan te leren.

Je houd contact met bestaande, potentiële en nieuwe klanten en leert wensen te vertalen naar actie! Mailen en bellen met klanten is daarom geen enkel probleem voor jou.

Omdat FunnelRecruiters een jong en modern bedrijf is, bieden wij jou de mogelijkheid om te werken waar en wanneer jij wilt. We nemen je mee in deze sales functie en leren je alle kneepjes van het vak; het enige wat jij nodig hebt is een commerciële mindset en  leergierigheid 

Ben jij die nieuwsgierige, leergierige en enthousiaste persoon die wij zoeken? Wacht dan niet langer en grijp je kans om op deze unieke (bij)baan te solliciteren!

- Wij zijn op zoek naar 1 sales professional -

Video afspelen

Dit is jouw werkdag

09:00 Vandaag werk je een dagje op kantoor! Je begint de dag met een kop koffie. Nadat je lekker bent opgestart begin je met het in kaart brengen van interessante bedrijven.
11:00 Je hebt net een nieuwe mailing gestuurd naar potentiële klanten. Nu is het tijd om interessante bedrijven te benaderen via LinkedIn!
12:00 Het is alweer pauze en samen met Teun en Breel loop je naar het centrum van Rotterdam. Tijd voor een lekkere lunch!
14:30 Eerder heb je een bel lijst gemaakt van interessante bedrijven. Teun gaat ze opbellen en jij luistert en leert mee!
17:00Is het al 5 uur? Het dagje kantoor zit er weer op. Je weer wat knaken verdiend én nieuwe dingen geleerd. Prima werkdag!

Team aan het woord

Dit is FunnelRecruiters

Op een missie om recruitment te innoveren

FunnelRecruiters is gespecialiseerd in het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van recruitment marketing funnels die online recruitment future-proof maken! Tegenwoordig is het cruciaal om het employer brand krachtig naar buiten te communiceren. Met recruitment marketing is dit mogelijk. Wij helpen bedrijven met de ontwikkeling en implementatie van maatwerk recruitment marketing funnels en het consistent werven van geschikte kandidaten.

FunnelRecruiters is een jong bedrijf met een echte start-up mentaliteit. Voor ons is niets te gek en we houden van vrijheid en gezelligheid. Waar en wanneer je werkt maak ons niet uit, als we als team maar optimaal blijven presteren! 

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 junior accountmanager -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.