Kom werken met de meest kwalitatieve ingrediënten bij The Harbour Club als Chef de partie!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Jij blaast onze gasten omver met jouw ongeëvenaarde kookkunsten!

Jouw passie ligt in het maken van gerechten waar onze gasten van genieten. Door middel van verse ingrediënten en de hoge kwaliteit van de producten weet jij onze gasten telkens weer te verrassen met een smaaksensatie. Jij weet van doorpakken. Je kan goed omgaan met pieken in werkdruk en kan op volle toeren meedraaien in de keuken. Wanneer het restaurant vol zit weet jij je partie aan te sturen en verloopt het maken van de gerechten soepel. Ondertussen zorg je ervoor dat je overzicht houdt en de werkomgeving schoon en georganiseerd is.

Je komt te werken bij The Harbour Club. Alles draait hier om een unieke avond uit en als je ergens je passie kan laten zien is het hier!

  Werken als Chef de partie bij The Harbour Club is niet zomaar een functie. Je werkt op een unieke locatie met internationale allure waar gasten genieten van fantastisch eten in een sprankelende sfeer.

Denk jij dat wij de perfecte match zijn? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 Chef de partie per locatie -

Waarom kiezen voor The Harbour Club?

Premium

The Harbour Club staat bekend om puur genieten en kwaliteit. Dit komt door het gebruik van de beste verse producten, die zul je niet in elke keuken vinden.

Vrijheid

In plaats van een heel boek vol met regels van bovenaf bepaal jij zelf hoe jij de keuken runt.

Doorgroeimogelijkheden

We belonen een goede mentaliteit. Ambities? Bij The Harbour Club maak je die waar!

Top notch gerechten

Collega aan het woord

Dit is The Harbour Club

Telkens weer onvergetelijk dineren

The Harbour Club staat voor ultiem en puur genieten. Een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het ‘top notch gestylde’ interieur en buitengewoon fantastisch eten. Daar zijn we trots op! Bij The Harbour Club ben je aan het juiste adres als je houdt van hoogstaande kookkunsten met oog voor detail, maar wél origineel en een tikkeltje eigenwijs. Op het menu vind je het alleen het beste: vlees van de Josper grill, vis & seafood, krakend verse oesters en verrukkelijke sushi en sashimi. Elke gast verdient een bijzondere ervaring en daar streven wij dagelijks naar. Dat doen we met de beste gerechten en overheerlijke drankjes, maar zeker ook een stukje entertainment. Voor minder dan een uitstekende service doen wij het niet!

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0 +
Vestigingen
0 +
Medewerkers

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 Chef de partie per locatie -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van The Harbour Club. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.