Marketing & Sales

Multimedia & Design

Development & IT

Financiën & Administratie

Onze partners

De voordelen van ons platform

Expertise On Demand

Bent u op zoek naar een (online) marketeer, developer, video-editor, designer of andere expertise? Via Yusp vindt u expertise on demand! Bij ons matcht u met een geschikte student of afgestudeerde met de expertise die u zoekt!

Projectbasis of uurtarief

Als opdrachtgever bepaalt u zelf of u een opdracht uitzet op projectbasis of op basis van een gewenst uurtarief. Geïnteresseerde freelancers kunnen vervolgens reageren met hun eigen prijzen en onderhandelen is altijd mogelijk. Maar u bepaalt zelf waar u mee akkoord gaat.

Wij regelen facturatie & uitbetaling

De facturatie verloopt via ons. U ontvangt een factuur met daarin het aantal gewerkte uren tegen het vastgestelde uurtarief en het totaalbedrag inclusief de kosten aan Yusp. De freelancers worden door ons uitbetaald zodat u minimaal wordt belast met administratieve rompslomp. Dit doen wij middels reversed billing.

Persoonlijk maatwerk mogelijk

Via ons platform kunt u gratis en eenvoudig een opdracht plaatsen en wachten op reacties. Ook kunt u zelf freelancers benaderen. Maar voor bedrijven die meer waarde hechten aan een persoonlijke aanpak bieden wij persoonlijk maatwerk. Hierbij zullen we onze expertise inzetten om voor u de ideale kandidaat te vinden.

Een greep uit onze freelancers

[ultimatemember form_id="9"]

Werk samen met Young Professionals

Yusp is hét freelance platform voor studenten, pas afgestudeerden en startende freelancers. Via Yusp vindt u de meest geschikte freelancer(s) voor iedere opdracht. 

Wij helpen u zonder tussenkomst van dure uitzendbureau’s, hierdoor bent u niet gebonden aan contractverplichtingen. U betaalt overigens alleen gebruikskosten wanneer een freelancer ook daadwerkelijk heeft gewerkt. Het plaatsen van een opdracht is daarmee dus geheel gratis. Ook voor persoonlijk maatwerk kunt u bij ons terecht.

Zo werkt het platform

Stap 4: Samenwerken met freelancer

De freelancer kan bij u aan de slag. Afhankelijk van jullie afspraken is dit op kantoor of vanuit huis. Vanuit Yusp krijgt u een overeenkomst met de overeengekomen afspraken tussen u en de freelancer(s). Na de opdracht/samenwerking kunt u de freelancer beoordelen op zijn of haar presteren!

Stap 1: Maak een account aan

Maak snel en eenvoudig aan bedrijfsaccount aan! Na goedkeuring van uw account ontvangt u een e-mail en kunt u uw profiel completeren

Stap 2: Plaats een opdracht

Bepaal in welke uurtarief categorie u een opdracht wil plaatsen of kies voor een vast bedrag. Geef een beschrijving van de opdracht, selecteer de branche en maak de opdracht compleet. U kunt de reacties afwachten!

Stap 3: Kies de gewenste freelancer

Vanuit de reacties controleert u de profielen. Vergelijk de freelancers aan de hand van werkervaring, eventuele certificaten/diploma’ s en beschikbare referenties. Kies de gewenste freelancer en voilà, een match!

Plaats gratis een opdracht en betaal de eerste twee weken geen gebruikskosten!

Lees onze laatste blogs!