Passie voor online marketing en op zoek naar een flexibele (bij)baan waar je echt impact maakt?

Dit krijg jij

Dit ben jij

Wil jij ervaring op doen binnen online marketing? Leer alle kneepjes van het vak binnen een snelgroeiende start-up!

We hebben nog een plaatsje vrij in onze raket naar de maan! FunnelRecruiters helpt MKB-bedrijven met online werven aan de hand van funnels. Wij zijn een groeipartner voor het MKB en hebben de missie om met onze unieke en innovatieve recruitment funnels zo veel mogelijk bedrijven te helpen. Als junior recruitment marketeer help jij ons team om deze missie te behalen en ontwikkel je jezelf in een rap tempo!

Je vormt en optimaliseert landingspagina’s, leert opvallende advertenties maken in Facebook/Instagram, TikTok, Snapchat of LinkedIn en bouwt funnels. Geen zorgen, wij leren jou alles! Je bent namelijk super leergierig en wilt graag leren hoe je succesvolle campagnes vormt, funnels bouwt en hoe je landingspagina’s maakt.

Als jij ervaring op wilt doen binnen online marketing, dan is dit een unieke kans om al tijdens je studie jezelf in rap tempo te ontwikkelen!

Ben jij die nieuwsgierige, leergierige en enthousiaste persoon die wij zoeken? Wacht dan niet langer en grijp je kans om op deze unieke (bij)baan te solliciteren!

- Wij zijn op zoek naar 1 online marketeer -

Waar je terecht komt

Video afspelen

Team aan het woord

Dit is FunnelRecruiters

Op een missie om recruitment te innoveren

FunnelRecruiters is gespecialiseerd in het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van recruitment marketing funnels die online recruitment future-proof maken! Tegenwoordig is het cruciaal om het employer brand krachtig naar buiten te communiceren. Met recruitment marketing is dit mogelijk. Wij helpen bedrijven met de ontwikkeling en implementatie van maatwerk recruitment marketing funnels en het consistent werven van geschikte kandidaten.

FunnelRecruiters is een jong bedrijf met een echte start-up mentaliteit. Voor ons is niets te gek en we houden van vrijheid en gezelligheid. Waar en wanneer je werkt maak ons niet uit, als we als team maar optimaal blijven presteren! 

Waarom zou je voor FunnelRecruiters kiezen?

Wekelijks cashen

Gezelligheid & vrijheid

UItzicht op vaste baan

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 online marketeer -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.