Ben jij sociaal, gastvrij en een kei in plannen en lijkt het je geweldig om evenementen te organiseren?Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Jij organiseert onvergetelijke evenementen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt!

Samen met je team evenementen plannen en organiseren hét Leonardo Hotel? Dat klinkt echt als een taak voor jou! Je vind het heerlijk om sociaal te zijn en bent een kei in plannen. Jij wordt van elk event enthousiast, of het nou een meeting is van het bedrijf wat wekelijks langskomt of een betoverende trouwerij. Jij zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt en de gasten zeker nog een keer terug willen komen!

Jij bent een positief en gastvrij persoon en dat straal je ook uit. Je maakt makkelijk een praatje met de gasten en je vind dit ook leuk om te doen. Hiernaast help je ze met jouw creativiteit om een geheel te maken van het evenement. Verder ben jij ook stressbestendig. Gaat er iets anders dan gepland? Geen nood, je denkt oplossingsgericht en leidt het evenement zo weer in goede banen. Al ervaring met Opera Sales & Catering? Dat is handig, maar geen must.

Als Event Executive ben jij de organisator van Leonardo Hotels! Je zorgt voor onvergetelijke evenementen voor de gasten.

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan direct!

Waarom kiezen voor Leonardo Hotels?

Caring

Bij ons staat de mens centraal, je mag jezelf zijn bij ons!

Ambitious

Leren en ontwikkelen vinden we super belangrijk. Bij ons kun je je ambities waarmaken.

Empowering

Zaken zijn bij ons goed geregeld en dat verwachten we ook van jou. We geven jou het vertrouwen om je verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen.

Onvergetelijke evenementen

Collega aan het woord

Dit is Leonardo Hotels

Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Bij ons krijg je veel vrijheid en word je niet beperkt door te veel regels, waardoor jouw ondernemende geest de ruimte krijgt. Onze hotels vind je op de mooiste locaties met de meest unieke concepten.

Wij bewegen mee met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat wij soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren? Onze gasten zijn immers ook niet standaard!

Hoe solliciteer ik?

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Leonardo Hotels. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.