Werken als F&B Supervisor bij de prachtigste hotels? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Voor welke concept tover jij elke dag weer een lach op het gezicht van onze gasten?

Bring it on! Want jij houdt van hard werken. Elke gast verdient een bijzondere ervaring bij Leonardo Hotels en jij begrijpt dat. Samen met je team zorg jij ervoor dat de gasten een onvergetelijke avond beleven. 

Bij Leonardo Hotels zijn er verschillende concepten waar jij als F&B Supervisor voor aan de slag kan gaan. Kies jij voor het prachtige Leonardo Royal Hotel? Of toch voor Floor17 waar je op het hoogste dakterras van Amsterdam kan werken? Of is werken aan het water wat voor jou bij Apollo Hotel Amsterdam

Die keuze is aan jou, net zoals de keuze hoe jij je toko runt! Wij leggen namelijk geen regels op van bovenaf, maar geven jou de ruimte om zelf te beslissen hoe jij jouw operaties aanstuurt. Bij Leonardo kennen we geen hiërarchie.

Voorbereiding is key en jij begint dan ook met het nalopen van alle tafels en reserveringen voor de laatste finishing touch. Jij zorgt ervoor dat iedereen in het team weet wat zijn rol is voor de dag en stuurt aan en helpt mee bij drukte. Jij hebt het overzicht en zorgt ervoor dat alle soepeltjes verloopt, en een leuke sfeer op de werkvloer kan daar natuurlijk niet bij missen! Dit is voor jou geen probleem want jij hebt een positieve houding en brengt je enthousiasme over op anderen. Naast de dagelijkse operatie houd jij je ook bezig met een aantal administratieve taken, zoals het maken van roosters, het controleren van facturen en het bestellen van producten en materialen.

Werken als F&B Supervisor is niet zomaar een functie. Je bent een ondernemer in dienst die zijn/haar eigen toko tot een succes wilt brengen!

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 F&B Supervisor per concept -

Waarom kiezen voor Leonardo Hotels?

We care

Daarom zorgen wij voor duidelijke werktijden die je een paar weken van tevoren weet.

Vrijheid

In plaats van een heel boek vol met regels van bovenaf bepaal jij zelf hoe jij jouw toko runt.

Doorgroeimogelijkheden

Work hard, play hard. Dat is onze mentaliteit en die mentaliteit belonen we. Ambities? Bij Leonardo maak je die waar!

Collega aan het woord

Dit is Leonardo Hotels

Groot geworden door klein te blijven

Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Geen boeken vol met regels van bovenaf, maar juist jouw ondernemende geest die de ruimte krijgt. Onze hotels vind je op de mooiste locaties met de meest unieke concepten.

Wij bewegen mee met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat wij soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren? Onze gasten zijn immers ook niet standaard!

Leonardo Hotels is een grote hotelketen met meer dan 225 hotels wereldwijd, maar ieder hotel heeft zijn eigen aanpak en regels. Welke dan precies? Dat bepaal jij met jouw collega’s!

Daarnaast zorgen wij ook goed voor jou. Dat betekent duidelijke roosters die van tevoren gepland zijn, arbeidsvoorwaarden die goed geregeld zijn en alle oplossingen die je nodig hebt voor persoonlijke ontwikkeling.

Bij Leonardo staan we voor positieve energie en een mensgerichte aanpak.

Cijfers waar we trots op zijn

0 +
Collega's
0 +
Hotels
0 +
Bestemmingen

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 F&B Supervisor per concept -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Leonardo Hotels. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.