Werken als F&B Supervisor binnen één van onze unieke concepten? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Voor welk concept tover jij elke dag weer een lach op het gezicht van onze gasten?

Bring it on! Want jij houdt van hard werken. 

Elke gast verdient een bijzondere ervaring bij Leonardo Hotels en jij begrijpt dat. Samen met je team zorg jij ervoor dat de gasten een onvergetelijke tijd beleven. Bij Leonardo Hotels zijn er verschillende concepten waar jij als F&B Supervisor voor aan de slag kan gaan. Kies jij voor het prachtige Leonardo Royal Hotel? Of toch voor Floor17 waar je op het hoogste dakterras van Amsterdam kan werken? Of is werken aan het water wat voor jou bij Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel? 

Voorbereiding is key en jij begint dan ook met het nalopen van alle tafels en reserveringen voor de laatste finishing touch. Jij zorgt ervoor dat iedereen in het team weet wat zijn rol is, stuurt hen aan en helpt mee bij drukte. Jij hebt het overzicht en zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt, en een leuke sfeer op de werkvloer kan daar natuurlijk niet bij missen! Dit is voor jou geen probleem want jij hebt een positieve houding en brengt je enthousiasme over op anderen. Naast de dagelijkse operatie houd jij je ook bezig met een aantal administratieve taken, zoals het maken van roosters, het controleren van facturen en het bestellen van producten en materialen.

Houd jij van aanpakken? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 F&B Supervisor per concept -

Waarom kiezen voor Leonardo Hotels?

Caring

Bij ons staat de mens centraal, je mag jezelf zijn bij ons!

Ambitious

Leren en ontwikkelen vinden we super belangrijk. Bij ons kun je je ambities waarmaken.

Empowering

Zaken zijn bij ons goed geregeld en dat verwachten we ook van jou. We geven jou het vertrouwen om je verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen.

Unieke locaties

Collega aan het woord

Dit is Leonardo Hotels

Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Bij ons krijg je veel vrijheid en word je niet beperkt door te veel regels, waardoor jouw ondernemende geest de ruimte krijgt. Onze hotels vind je op de mooiste locaties met de meest unieke concepten. 

Wij bewegen mee met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat wij soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren? Onze gasten zijn immers ook niet standaard!

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 F&B Supervisor per concept -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Leonardo Hotels. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.