Heet jij onze gasten een warm welkom en draag jij bij aan een onvergetelijk verblijf? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Laat jij de gasten zich vanaf moment één thuis voelen?

Iedere dag het beste uit jezelf halen en het onze gasten naar de zin maken, daar krijg jij energie van! Als Front Office Medewerker ben jij hét visitekaartje van Leonardo Hotels. Of het nu gaat om een hapje eten of een dagje sightseeing: jij weet de gast perfect te adviseren. Daarnaast geef jij alles een persoonlijke touch. Viert een gast zijn/haar verjaardag? Dan maak jij een persoonlijke verjaardagskaart of zorg jij voor een presentje op de kamer van de gast!

Je bent energiek, enthousiast en hebt een open houding. Alles verloopt op rolletjes want je bent stressbestendig en een kei in communiceren.  Als front office medewerker zorg je voor de juist administratieve afhandelingen en dat de reserveringen goed worden verwerkt. Dankzij jouw scherpe blik en je warme ontvangst kán de gast niet anders dan terugkomen!

Als Front Office Medewerker ben jij hét visitekaartje van Leonardo Hotels! Je zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 Front Office Medewerker per locatie -

Collega aan het woord

Dit is Leonardo Hotels

Groot geworden door klein te blijven

Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Geen boeken vol met regels van bovenaf, maar juist jouw ondernemende geest die de ruimte krijgt. Onze hotels vind je op de mooiste locaties met de meest unieke concepten.

Wij bewegen mee met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat wij soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren? Onze gasten zijn immers ook niet standaard!

Leonardo Hotels is een grote hotelketen met meer dan 225 hotels wereldwijd, maar ieder hotel heeft zijn eigen aanpak en regels. Welke dan precies? Dat bepaal jij met jouw collega’s!

Daarnaast zorgen wij ook goed voor jou. Dat betekent duidelijke roosters die van tevoren gepland zijn, arbeidsvoorwaarden die goed geregeld zijn en alle oplossingen die je nodig hebt voor persoonlijke ontwikkeling.

Bij Leonardo staan we voor positieve energie en een mensgerichte aanpak.

Cijfers waar we trots op zijn

0 +
Collega's
0 +
Hotels
0 +
Bestemmingen

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 Front Office Medewerker per locatie -

Deze vacature sluit over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Leonardo Hotels. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.