Krijg jij energie van het ontvangen van gasten en weet jij je team aan te sturen als geen ander? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Zorg jij voor een goede samenwerking in het team?

Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en wilskracht zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Van het aansturen van het team tot het contact met de gasten, hier krijg jij energie van. Voor de gasten zet jij nét dat stapje extra zodat hun verblijf onvergetelijk wordt!

Naast het contact met de gasten houd jij je bezig met het aansturen van het Front Office team. Samen halen jullie het beste in elkaar naar boven. Met jouw positieve houding en enthousiasme coach je het team, daarmee zorg je continue voor verbetering en draag je bij aan de gezellige sfeer binnen het team! 

Toe aan een jonge, frisse en innovatie werkomgeving? In onze hotels worden regelmatig de leukste evenementen georganiseerd voor onze gasten, van movie nights tot ontspannen yoga-sessies. Kortom, prachtige en indrukwekkende locaties om voor te werken. 

Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 2 Front Office Supervisors -

Waarom kiezen voor Leonardo Hotels?

Caring

Bij ons staat de mens centraal, je mag jezelf zijn bij ons!

Ambitious

Leren en ontwikkelen vinden we super belangrijk. Bij ons kun je je ambities waarmaken.

Empowering

Zaken zijn bij ons goed geregeld en dat verwachten we ook van jou. We geven jou het vertrouwen om je verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen.

Unieke locaties

Collega aan het woord

Dit is Leonardo Hotels

Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Bij ons krijg je veel vrijheid en word je niet beperkt door te veel regels, waardoor jouw ondernemende geest de ruimte krijgt. Onze hotels vind je op de mooiste locaties met de meest unieke concepten.

Wij bewegen mee met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat wij soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren? Onze gasten zijn immers ook niet standaard!

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 2 Front Office Supervisors -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Leonardo Hotels. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.