Ben jij een kei in het bedienen van gasten en lijkt het je leuk om te werken op een prachtige locatie? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Verzorg jij onze gasten tot in de puntjes?

Geen dag is hetzelfde. Je ziet veel verschillende gasten langskomen en je maakt graag een praatje met ze. Of de gasten er zijn voor een speciale gelegenheid die jullie op-en-top voorbereid hebben of om even tussen door een lekker drankje te drinken, jij zorgt ervoor dat ze allemaal in de watten worden gelegd. Aan jou de taak om te zorgen dat onze gasten met een glimlach naar buiten lopen!

Naast het harde werk is het natuurlijk super gezellig, niet alleen met de gasten maar ook met je collega’s. Er hangt een goede sfeer en jullie helpen elkaar waar nodig. Daarom is het extra leuk om samen een drukke werkdag met een drankje af te sluiten.

Kortom, geen dag is hetzelfde als Medewerker Bediening. Ben jij er klaar voor? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 3 Bediening Medewerkers -

Waarom kiezen voor Leonardo Hotels?

Caring

Bij ons staat de mens centraal, je mag jezelf zijn bij ons!

Ambitious

Leren en ontwikkelen vinden we super belangrijk. Bij ons kun je je ambities waarmaken.

Empowering

Zaken zijn bij ons goed geregeld en dat verwachten we ook van jou. We geven jou het vertrouwen om je verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen.

Unieke locaties

Collega aan het woord

Dit is Leonardo Hotels

Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Bij ons krijg je veel vrijheid en word je niet beperkt door te veel regels, waardoor jouw ondernemende geest de ruimte krijgt. Onze hotels vind je op de mooiste locaties met de meest unieke concepten.

Wij bewegen mee met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat wij soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren? Onze gasten zijn immers ook niet standaard!

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 2 Bediening Medewerkers -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Leonardo Hotels. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.