Ben jij gastvrij en is met een dienblad lopen voor jou een eitje? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Verzorg jij onze gasten tot in de puntjes?

Geen dag is hetzelfde. Je ziet veel verschillende gasten langskomen en je maakt graag een praatje met ze. Of de gasten er zijn voor een speciale gelegenheid die jullie op-en-top voorbereid hebben of om even tussen door een lekker drankje te drinken, jij zorgt ervoor dat ze allemaal in de watten worden gelegd. Aan jou de taak om te zorgen dat onze gasten met een glimlach naar buiten lopen!

Naast het harde werk is het natuurlijk super gezellig, niet alleen met de gasten maar ook met je collega’s. Er hangt een goede sfeer en jullie helpen elkaar waar nodig. Daarom is het extra leuk om samen een drukke werkdag met een drankje af te sluiten.

Kortom, geen dag is hetzelfde als Medewerker Bediening. Ben jij er klaar voor? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 3 Medewerkers Bediening -

Collega aan het woord

Dit is Leonardo Hotels

Alles voor positieve energie en een mensgerichte aanpak

Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Onze hotels zijn te vinden op de mooiste locaties, van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot locaties aan de kustlijn in een groene omgeving. Wij bestaan uit meer dan 225 hotels, gevestigd in 20 landen.

Wij bewegen mee met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat wij soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren? Onze gasten zijn immers ook niet standaard!

Onze hotels zijn net zo verschillend als de gasten die wij ontvangen en de medewerkers die met veel plezier bij ons werken. Toch weten wij zeker dat elke gast een onvergetelijk verblijf zal ervaren. Wij staan voor oprechte gastvrijheid, positieve energie, een mensgerichte aanpak, ambitie en aandacht voor persoonlijke en professionele groei.

Cijfers waar we trots op zijn

0 +
Collega's wereldwijd
0 +
Hotels
0 +
Bestemmingen

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 3 Medewerkers bediening -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Leonardo Hotels. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.