Kies jij voor een financiële baan binnen een dynamische en innovatieve hotelketen? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Zorg jij ervoor dat alle administratie in goede banen geleid wordt?

Als Senior Finance Medewerker zorg jij samen met jouw collega’s dat de maandelijkse rapportages goed worden voorbereid. Deze worden daarna aangeleverd aan jouw leidinggevende. Je maakt meerdere memoriaalboekingen en sluit de betaalwijzen daarop aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van de P&L rapportage voor één of meerdere hotels binnen onze cluster. Je staat dan ook in nauw in contact met de General Manager van dit hotel, maar ook met de diverse afdelingen om te zorgen dat de administratie op orde is.

Omdat je zo nauw contact hebt met één of meerdere General Managers, zul je ook zo nu en dan een bezoekje brengen aan de prachtige hotels. Dit maakt jouw functie heel erg afwisselend! Ook kan je ervoor kiezen om hybride te werken, waardoor je af en toe een dag vanuit huis kan werken.

Werken als Senior Finance Medewerker is niet zomaar een functie. Je bent een onmisbare schakel voor ons team en samen met de Financial Controllers, zorg jij ervoor dat de administratie soepel verloopt.

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 Senior Finance Medewerker -

Waarom kiezen voor Leonardo Hotels?

Caring

Bij ons staat de mens centraal, je mag jezelf zijn bij ons!

Ambitious

Leren en ontwikkelen vinden we super belangrijk. Bij ons kun je je ambities waarmaken.

Empowering

Zaken zijn bij ons goed geregeld en dat verwachten we ook van jou. We geven jou het vertrouwen om je verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen.

Unieke locaties

Collega aan het woord

Dit is Leonardo Hotels

Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Bij ons krijg je veel vrijheid en word je niet beperkt door te veel regels, waardoor jouw ondernemende geest de ruimte krijgt. Onze hotels vind je op de mooiste locaties met de meest unieke concepten. 

De medewerkers van ons Support Office voeren werkzaamheden gerelateerd aan hun discipline uit voor al deze hotels. Zowel Sales, Marketing, Revenue, Finance en Human Resources zijn gecentraliseerd en werken overkoepelend voor de hotels in de Benelux. Een vaste werkplek? Daar doen wij niet aan! De medewerkers van deze afdelingen bezoeken regelmatig de verschillende hotels en werken zo nu en dan in het kantoor van Support Office bij Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Geen dag ziet er hetzelfde uit en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend!

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 Senior Finance Medewerker -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Leonardo Hotels. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.