Recruitment Marketing

Alle kennis in huis hebben én up-to-date blijven met de allerlaatse trends en ontwikkelingen omtrent Recruitment Marketing kan lastig zijn. Vooral als het niet je core business is. Jij wilt effectief personeel aannemen, nu én in de toekomst om te kunnen blijven groeien. Dit is waar wij jou mee helpen als recruitment marketing groeipartner!

Doeltreffend en modern werven

Vacatures vervullen en geschikte kandidaten vinden lijkt tegenwoordig soms onmogelijk, maar dat is het niet. Het plaatsen van een vacature op een jobboard is vaak niet meer genoeg en traditioneel werven kan duur, tijdrovend en inefficiënt zijn. Er is slimmer én sterker geschut nodig. Met FunnelRecruiters beschik je over dit geschut in de vorm van effectieve vacature landingspagina’s en krachtige advertentiecampagnes. 

Wij noemen onszelf conversie experts met oog voor de juiste kandidaat. Onze campagnes zijn gebaseerd op gedragspsychologie en growth hacks waarmee wij de ideale kandidaat motiveren om te komen werken voor jou! Gewoon namens je eigen bedrijf en zonder tussenkomst van dure recruiters of uitzendbureaus. 

Kanalen die wij inzetten

Facebook

Instagram

LinkedIn

Snapchat

TikTok

Data-gedreven recruitment

Juiste kanalen

Na een doelgroep onderzoek selecteren we één of meerdere kanalen. Wij analyseren op welk kanaal jouw perfecte kandidaat het meest actief is om hem of haar vervolgens te bereiken. De kanalen die wij hiervoor kunnen inzetten zijn Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat, Google en TikTok.

Gerichte targeting

Tijdens ons doelgroep onderzoek duiken we dieper in het profiel van de ideale kandidaat. Wij stellen een kandidaat persona op en gebruiken die vervolgens om de campagnes te richten op de juiste doelgroep. Hiermee bereiken we exact de kandidaten die jij zoekt.

Gekwalificeerde sollicitanten

Naast nauwkeurige doelgroepbepaling en gerichte targeting, besteden wij ook aandacht aan het filterproces. Kandidaten solliciteren aan de hand van filtervragen. Met de juiste vragen weten wij de kwaliteit van de sollicitanten met 70% te verhogen!

Wat klanten over ons zeggen

In deze krappe arbeidsmarkt hebben wij ervaren dat het steeds lastiger is geworden om onze vacatures in te vullen. We hadden behoefte aan nieuwe wervingsmethodes en zijn vanuit deze behoefte in contact gekomen met FunnelRecruiters. Deze samenwerking hebben we vanaf het eerste moment als erg positief ervaren. Het team van FunnelRecruiters luistert naar je situatie, denkt mee en draagt oplossingen aan. De samenwerking met FunnelRecruiters heeft ons inmiddels meerdere nieuwe collega's opgeleverd!

Thijmen van Schooten Recruiter bij Vegro

    Nieuwsgierig geworden?

    Benieuwd naar jouw kansen? We maken graag vrijblijvend kennis met je om te kijken welke kansen er voor je klaar liggen!