Werk samen met professionele freelance studenten via Yusp

Yusp is hét freelance platform voor (HBO/WO) studenten en pas afgestudeerden. Yusp staat voor: Young Urban Student Professionals en met het platform verbinden wij jong talent en bedrijven met elkaar. Tegenwoordig is het aantrekkelijk om met flexibel personeel te werken. Samenwerken met freelancers maakt dit mogelijk en door samen te werken met jonge, talentvolle studenten en pas afgestudeerden is uw bedrijf voorzien van een frisse blik. 

Via Yusp werkt u samen met Young Professionals zonder tussenkomst van dure uitzendbureau’s, hierdoor werkt u samen met gespecialiseerde freelancers tegen aantrekkelijke tarieven en betaald u alleen gebruikskosten wanneer een freelancer ook daadwerkelijk heeft gewerkt .  Het plaatsen van een opdracht is daarmee dus geheel gratis. Voor iedere opdracht matcht u via ons met de juiste freelancer(s)!

De voordelen van het platform

Geen contractverplichtingen

Geen omkijken naar werkgeverslasten, salarisadministratie, loonheffingen en risico’s bij ziekte- en verzuim. Als u met freelancers werkt hoeft u hier geen rekening mee te houden omdat het niet uw eigen werknemers zijn!

Wij regelen facturatie & uitbetaling

De facturatie verloopt via ons. U ontvangt een factuur met daarin het aantal gewerkte uren tegen het vastgestelde uurtarief en het totaalbedrag inclusief de kosten aan Yusp. De freelancers worden door ons uitbetaald zodat u minimaal wordt belast met administratieve rompslomp. Dit doen wij middels reversed billing.

Uurtarief vanaf €24,-

Als opdrachtgever bepaalt u zelf het uurtarief, maar het minimum uurtarief voor de freelancer waar u een opdracht voor kunt plaatsen is €20,-. Wij vragen 4 euro per gewerkt uur als gebruikskosten voor het platform. Met de gebruikskosten opgeteld bij het minimum uurtarief is het mogelijk om via ons platform samen te werken met Young Professionals vanaf €24,-

Werk samen met Young Professionals

Tegenwoordig is het samenwerken met freelancers een efficiënte uitkomst om flexibel in te spelen op pieken en dalen in uw werkdruk. Via Yusp werkt u samen met studenten en pas afgestudeerden die ideaal inzetbaar zijn voor grote en kleine projecten. Het gemiddelde uurtarief van een ruim ervaren professional ligt tussen de €60,- en €100,-. Via Yusp kunt u dus flink besparen op uurbasis en werk u toch samen met een (young) professional!

Dit is hoe het werkt

Stap 1: Maak een account aan

Maak snel en eenvoudig aan bedrijfsaccount aan!

Stap 2: Plaats een opdracht

Bepaal in welke uurtarief categorie u een opdracht wil plaatsen, geef een beschrijving van de opdracht en selecteer de branche. Maak de opdracht compleet met het gewenste profiel en minimale vereisten en wacht op reacties!

Stap 3: Kies de gewenste freelancer

Vanuit de reacties controleert u de profielen. Vergelijk de freelancers aan de hand van werkervaring, eventuele certificaten/diploma’ s en beschikbare referenties. Kies de gewenste freelancer en voilà, een match!

Stap 4: Samenwerken met freelancer

De freelancer kan bij u aan de slag. Afhankelijk van jullie afspraken is dit op kantoor of vanuit huis. Vanuit Yusp krijgt u een overeenkomst met de overeengekomen afspraken tussen u en de freelancer(s). Na de opdracht/samenwerking kunt u de freelancer beoordelen op zijn of haar presteren!

Plaats gratis een opdracht en betaal de eerste twee weken geen gebruikskosten!

*Hier blogpagina voorbeeld met link naar blog*