Goed beloond worden als Cv Monteur? Bij Orange Parq doen we graag ons best voor jou.

Dit krijg jij

Dit ben jij

Aanbod zat, waarom dan voor Orange Parq aan de slag?

Wij staan er in tegenstelling tot veel partijen écht voor open om samen met jou te kijken naar hoe we van Orange Parq de leukste werkgever en vastgoed onderhoudspartij kunnen maken. Hier ben jij dus absoluut geen nummer. 

Jij houdt je in deze functie dagelijks bezig met het onderhouden van cv installaties. Zo nu en dan plaats je ook een cv-ketel, dit is voor jou geen probleem. Per dag heb je ongeveer 8 onderhoudsbeurten, die je zelf inplant. Om de onderhoudsbeurten tijdig af te kunnen ronden begint je werkdag vaak rond half 9.

Soms komt er een spoedmelding tussendoor. Gelukkig voor jou zal dit alleen onder werktijd opgepakt worden. In de avond wordt dit opgepakt door een externe monteur zodat jij gewoon kan relaxen, sporten of bezig zijn met een hobby.

Over Orange Parq

Orange Parq onderhoudt vastgoed van beleggers. Wij zorgen voor onderhoud van de bovenste plank.

Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat de panden die wij beheren functioneren naar toebehoren. Leuke klanten, mooie panden en mooi werk. 

Orange Parq is een frisse partij waar niets is vastgeroest. Dit betekent flexibel over onderhandelingen en oor naar jouw visie op goed werkgeverschap. 

- Wij zijn op zoek naar 1 CV monteur -

Dit is jouw werkdag

8:15 De werkdag begint. Vandaag is de planning om de cv installaties van 8 panden in Den Haag te onderhouden.
8:30 Je komt aan bij het eerste pand. Je groet de huurder, maakt een klein praatje en gaat naar de cv installatie. Daar voer je het onderhoud uit.
12:30 Je hebt bij meerder panden het onderhoud uitgevoerd. Nu is het tijd voor een lekkere boterham. Om tijd te besparen eet je die onderweg op naar het volgende adres.
13:00 Bij het nieuwe pand krijg je koffie aangeboden van de huurder. Deze pak je dit keer wél aan, want je hebt wel zin in een bakkie.
15:00 Je bent nu bij 6 van de 8 panden geweest, maar er komt een spoedmelding tussendoor! Je stapt in jouw Transporter en gaat direct naar de locatie om het probleem te verhelpen.
16:00 Spoedmelding verholpen! De huurder is weer blij 🙂
Nu de laatste 2 onderhoudsbeurten aanpakken van vandaag.
17:00 Alle geplande onderhoudsbeurten voor vandaag zitten er weer op én je hebt een huurder weer blij gemaakt met het verhelpen van een spoedmelding.

Dit is Orange Parq

Alles in het teken van verbetering.

Vastgoed goed houden. Sterker nog, beter maken. Zodat het comfort voor huurders stijgt, maar ook de waarde van het pand. Of je nu particulier belegt in vijf, vijftig of vijfhonderd panden of het beheer ervan regelt: je wil van een investering naar een winvestering. Klop aan bij Orange Parq. Voor vastgoedonderhoud waarin alles in het teken staat van verbetering. Alles.

Hoe solliciteer ik?

Je klikt op de button en beantwoordt een aantal vragen en doorloopt onze 'match' quiz!

Wij bekijken jouw antwoorden om te bepalen of wij een match zijn

Zijn wij een match? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een gesprek!

Hebben we een klik? Dan doen we jou een passend voorstel!

- Wij zijn op zoek naar 1 CV monteur -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

Powered by