Geld verdienen, feesten en nieuwe vrienden maken? Word Sales Promotor bij People Marketing!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Ontvang €100 bonus!

Heb jij vrienden die net zo geschikt zijn voor deze job als jij? Deel deze vacature met je vrienden en neem ze mee op sollicitatie! Kom jij door de proefperiode heen ontvang je voor iedere vriend die door de proefperiode komt €100 bonus!

Geld verdienen, feesten & goede doelen helpen

Samen met dé allerleukste collega’s ga je erop uit om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor het goede doel. Je bent continu met mensen in gesprek op verschillende locaties bij jou in de regio! Van een drukke winkelstraat of aan de deur, tot aan gave events zoals festivals of beurzen. Waar een ambassadeur van het goede doel nodig is, daar ben jij! Je werkt voor de leukste klanten zoals SOS Kinderdorpen, Amnesty International, Save the Children, Oxfam Novib en veel meer. Samen lachen, feesten en proosten op successen. Dit doen we op de gaafste locaties: op de vestiging, bij de klant of op gave events zoals bij het Noorderlicht, Indoor Skydive Roosendaal, in een partyboot of bij de A’DAM Toren! Dat is het werkelijke People Marketing.

People Marketing is dé plek waar je in korte tijd veel geld kunt verdienen, jezelf kunt ontwikkelen en waar je er tegelijkertijd achter kunt komen wat je ambities zijn. Schroom niet om te solliciteren en kom snel bij ons langs, want wij hebben een uitdagende baan vol flexibiliteit en gezelligheid voor je!

- Deze vacature is interessant voor jongeren en studenten tot 23 jaar -

Wat er over ons gezegd wordt

Dit is People Marketing

Bijdragen aan een betere wereld

Werken bij People Marketing betekent werken aan een betere wereld. Onze missie is dan ook om de wereld om ons heen elke dag een stukje mooier te maken. Sinds 2007 werken samen met bekende namen zoals Save the Children, Plan Nederland, SOS kinderdorpen en nog veel meer. Dagelijks zetten onze mensen zich in om donaties te werven. Dit doen wij op straat, langs de deur of op toffe events. Wij worden gedreven door resultaten en vieren onze successen. Wij geven je graag alle tools in handen om het maximale uit jouw ontwikkeling te halen. Door onze uitgebreide opleidingsprogramma’s leer jij vaardigheden waar je jouw gehele carrière van profiteert!

Hoe solliciteer ik?

- Deze vacature is interessant voor jongeren en studenten tot 23 jaar -