Goed in het leidinggeven aan een team en beschik jij over commerciële ervaring? Solliciteer dan als winkelleider!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Als Winkelleider ben je de spil in onze winkel en coach je dagelijks je medewerkers

Als winkelleider haal je energie uit het adviseren van klanten en het coachen en ondersteunen van je team. In onze winkels combineren wij zorg met commercie en ben je voornamelijk bezig met de verhuur, verkoop en uitleen van de juiste hulpmiddelen aan onze klanten. Jij bent de specialist op dit gebied en geeft goede en eerlijke adviezen aan de klanten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de omzet, zorg je dat jouw team gemotiveerd is, heb je een stralende winkel en ben je in staat om je medewerkers te coachen naar een hoger niveau. Je vindt het leuk om op verschillende locaties in de regio te werken en in verschillende winkelteams werkzaam te zijn, bijvoorbeeld bij afwezigheid van een collega. 

Tot slot geef je als winkelleider gevraagd en ongevraagd advies aan de regioleider en/of districtleider. Beschik jij over inlevingsvermogen en een commerciële mindset? en vind je het leuk als geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken als Winkelleider bij Vegro is niet zomaar een functie. Je draagt écht bij aan de maatschappij en verbetert iedere dag opnieuw de levenskwaliteit van tientallen klanten.

Ben jij de commerciële en motiverende Store Manager die we zoeken? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 Winkelleider per locatie -

Dit is jouw werkdag

09:00 Je begint de dag met het opstarten van je winkel. Kassa en kluis afhandelen, verdelen van de taken en werkzaamheden onder je team en de dag kan van start!
10:15 Je loopt even de presentatie van de winkel na om te kijken of dit nog in orde is. Vervolgens handel je nog wat mails af, er zijn namelijk wat berichten binnengekomen.
12:00 Je team is aan het lunchen, dus draai je mee in de winkel om de klanten op te vangen. Iedereen weer aan het werk? Dan kan jij genieten van een lekkere lunch.
13:00 Er zijn een aantal orders binnengehaald en jij loopt deze even na en zet ze uit. Heb je meerdere winkels onder je? Dan bel je de andere locatie(s) even op om te vragen hoe het gaat.
14:30 Even wat administratie gecombineerd met meedraaien in de winkel. Er zijn wat roosterwijzigingen nodig en jij regelt dit!
17:00De dag zit er bijna op, je loopt de omzet na en handelt nog wat orders af. Ondertussen bereid je de winkel voor op sluiting en zorg je ervoor dat de winkel de volgende dag weer schoon en netjes opgestart kan worden!

Collega aan het woord

Dit is Vegro

Samen bijdragen aan hogere levenskwaliteit

Ruim 35 jaar werken wij met meer dan 700 gedreven collega’s aan hetzelfde doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: autonoom, samen en persoonlijk.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0 +
Zorgwinkels
0 +
Medewerkers

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 Winkelleider per locatie -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Vegro. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.