Jouw passie ligt in het maken van gerechten waar onze gasten van genieten. De dag begint met het klaar maken van je partie, daarna is het knallen! Maak jij met onze verse kreeft de beste grilled lobster? Of verbijster je onze gasten met de tenderloin bereid met truffle teriyaki? Door middel van verse ingrediënten en de hoge kwaliteit van de producten weet jij onze gasten telkens weer te verrassen met spectaculaire smaaksensaties.
Wanneer het restaurant vol zit weet jij je team aan te sturen en verloopt het maken van de gerechten soepel. Jij bent een motivator en coach voor het team. Ondertussen zorg je ervoor dat je overzicht houdt, de werkomgeving schoon en georganiseerd is en dat de voedselveiligheid wordt gewaarborgd.
Werken als Chef-kok bij The Harbour Club Vinkeveen is niet zomaar een functie. Je werkt op een unieke locatie met internationale allure waar gasten genieten van fantastisch eten in een sprankelende sfeer. Alles draait hier om een unieke avond uit en als je ergens je passie kan laten zien is het hier!
Denk jij dat deze functie de perfecte match is voor jou? Solliciteer dan direct!