Werk met de meest verse producten als Chef-kok bij The Harbour Club Vinkeveen!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Jij bent de spil in de keuken en blaast onze gasten omver met jouw ongeëvenaarde kookkunsten!

Jouw passie ligt in het maken van gerechten waar onze gasten van genieten. De dag begint met het klaar maken van je partie, daarna is het knallen! Maak jij met onze verse kreeft de beste grilled lobster? Of verbijster je onze gasten met de tenderloin bereid met truffle teriyaki? Door middel van verse ingrediënten en de hoge kwaliteit van de producten weet jij onze gasten telkens weer te verrassen met spectaculaire smaaksensaties.

Wanneer het restaurant vol zit weet jij je team aan te sturen en verloopt het maken van de gerechten soepel. Jij bent een motivator en coach voor het team. Ondertussen zorg je ervoor dat je overzicht houdt, de werkomgeving schoon en georganiseerd is en dat de voedselveiligheid wordt gewaarborgd.

Werken als Chef-kok bij The Harbour Club Vinkeveen is niet zomaar een functie. Je werkt op een unieke locatie met internationale allure waar gasten genieten van fantastisch eten in een sprankelende sfeer. Alles draait hier om een unieke avond uit en als je ergens je passie kan laten zien is het hier!

Denk jij dat deze functie de perfecte match is voor jou? Solliciteer dan direct!

Waarom kiezen voor The Harbour Club?

Exclusief

The Harbour Club staat bekend om puur genieten. Dit komt door het gebruik van de beste verse producten, die zul je niet in elke keuken vinden.

Ambitious

Leren en ontwikkelen vinden we super belangrijk. Bij ons kun je je ambities waarmaken.

Empowering

Zaken zijn bij ons goed geregeld en dat verwachten we ook van jou. We geven jou het vertrouwen om je verantwoordelijkheid en eigenaarschap te nemen.

Signature Dishes

Collega aan het woord

Dit is The Harbour Club​

The Harbour Club staat voor ultiem en puur genieten. Een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het ‘top notch gestylde’ interieur en buitengewoon fantastisch eten. Daar zijn we trots op! Bij The Harbour Club ben je aan het juiste adres als je houdt van hoogstaande kookkunsten met oog voor detail, maar wél origineel en een tikkeltje eigenwijs. Op het menu vind je het beste vlees van de Josper grill, vis & seafood, krakende verse oesters en verrukkelijke sushi en sashimi. Elke gast verdient een bijzondere ervaring en daar streven wij dagelijks naar. Dat doen we met de beste gerechten en overheerlijke drankjes, maar zeker ook een stukje entertainment. Voor minder dan een uitstekende service doen wij het niet!

Hoe solliciteer ik?

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van The Harbour Club. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.