Ben jij de administratief medewerker die alle touwtjes aan elkaar knoopt bij Vegro?

Dit krijg jij

Dit ben jij

Jij bent de administratieve spin in het web van Vegro

We zoeken niet zomaar een administratief medewerker. Binnen deze functie bij Vegro kun je kiezen op welke afdeling je gaat werken. Je wordt ingezet op één van de volgende drie werkterreinen: inkoop, commerciële binnendienst (backoffice) en facilitaire zaken. 

Denk bij je werkzaamheden aan het bestellen van hulpzorgmiddelen voor interne en externe klanten. Je houdt contact met leveranciers en zorgt voor de juiste doorlooptijden van producten. Zijn producten niet meer leverbaar, dan ga je creatief te werk en op zoek naar alternatieven. Met jouw helicopterview weet je alles te overzien en zorg je ervoor dat goederenstromen optimaal blijven draaien. 
 
Naast de verkoop en uitleen van zorgproducten richt Vegro zich ook op huisvesting en het beheer en onderhoud van panden. Als administratief medewerker kun je ook hier mee te maken krijgen. Denk hierbij aan werkzaamheden als het plannen van verhuizingen, onderhoudsprojecten en verbouwingen. 
 
Werken als administratief medewerker bij Vegro is niet zomaar een functie. Je draagt écht bij aan de maatschappij en zorgt ervoor dat onze klanten de best mogelijke service krijgen.
 
Denk jij dat deze functie bij één van de drie werkterreinen wat voor jou is? Solliciteer dan direct!
 

- Wij zijn op zoek naar 1 Administratief Medewerker per locatie -

Collega aan het woord

Dit is Vegro

Samen bijdragen aan hogere levenskwaliteit

Ruim 35 jaar werken wij met meer dan 700 gedreven collega’s aan hetzelfde doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: autonoom, samen en persoonlijk.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0 +
Zorgwinkels
0 +
Medewerkers

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 Administratief Medewerker per locatie -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Vegro. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.