Ben jij de applicatiebeheerder die er voor zorgt dat wij nog efficiënter kunnen werken in ons ERP systeem?

Dit krijg jij

Dit ben jij

Als applicatiebeheerder ben je onmisbaar binnen het ICT-team van Vegro

Als applicatiebeheerder is het jouw taak om ervoor te zorgen dat op het platform van Vegro alles op rolletjes loopt. Je bent mede verantwoordelijk voor het beheer van het nieuwe ERP-systeem. Vegro werkt met Microsoft Business Central. Mede door jouw hulp ga je ervoor zorgen dat zowel zakelijke als particuliere klanten van Vegro zorgeloos zorghulpmiddelen kunnen kopen of huren via de website en het ERP-systeem dat hieraan gekoppeld zit.

Naast reguliere werkzaamheden werk je vaak aan nieuwe projecten. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, zodat het werk uitdagend blijft en zodat jij je skills blijft updaten. Vegro vindt het belangrijk dat je binnen het vakgebied blijft groeien. Daar krijg je binnen het bedrijf dan ook de ruimte voor.

Het is bij deze functie belangrijk dat je snel kunt schakelen. Er zijn veel veranderingen binnen de zorg en binnen het aanbod dat zorgverzekeraars verstrekken. Het systeem van Vegro moet daarom geregeld getweaked worden, en daar ga jij voor zorgen.

Werken als applicatiebeheerder bij Vegro is niet zomaar een functie. Je draagt écht bij aan de maatschappij en zorgt ervoor dat onze klanten de best mogelijke service krijgen.

Ben jij de ICT expert die ons ERP-systeem draaiende houdt en die zichzelf continu blijft ontwikkelen? Solliciteer dan direct!

 

- Wij zijn op zoek naar 1 Applicatiebeheerder -

Collega aan het woord

Dit is Vegro

Samen bijdragen aan hogere levenskwaliteit

Ruim 35 jaar werken wij met meer dan 700 gedreven collega’s aan hetzelfde doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: autonoom, samen en persoonlijk.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0 +
Zorgwinkels
0 +
Medewerkers

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 Applicatiebeheerder -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Vegro. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.