Lekker onderweg zijn en mensen blij maken? Start dan als Chauffeur bij Vegro!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Als chauffeur ben jij hét visitekaartje van Vegro en verbeter je dagelijks de levenskwaliteit van klanten

Jouw werkzaamheden bestaan uit meer dan alleen het wegbrengen en ophalen van onze hulpmiddelen. Je bent hét visitekaartje van Vegro en vind het belangrijk om onze klant tevreden te stellen!

Door de juiste hulpmiddelen te leveren en soms ook te installeren, help je onze klanten iedere dag weer. Je beschikt over technisch inzicht om hulpmiddelen snel en efficiënt te installeren. 

Daarnaast heb je een voorbeeldfunctie op de weg, en verwachten wij dat onze chauffeurs net dat extra stapje zetten om onze dienstverlening te garanderen.

Ons motto ‘zieke mensen kunnen niet wachten’ vraagt daarom soms ook flexibiliteit van jou, hier belonen we jou uiteraard voor!

Naast het leveren van perfecte service, werk je mee aan de logistieke en technische processen, waarbij je de binnenkomende producten bijhoudt, controleert en verdeelt. 

Werken als chauffeur bij Vegro is niet zomaar een chauffeursfunctie. Je draagt écht bij aan de maatschappij en verbeterd iedere dag opnieuw de levenskwaliteit van tientallen klanten.

Denk jij nu: “Ik ben die enthousiaste persoon met inlevingsvermogen én goede chauffeursvaardigheden”. Solliciteer dan direct!

Waarom zou je voor Vegro kiezen?

Minder dagelijkse stops

Werken voor een bezorgdienst gaat vaak gepaard met enorm veel dagelijkse stops. Bij ons ligt dit gemiddelde net iets lager waardoor jouw werkdag weer wat minder stressvol is!

Maatschappelijke impact

Vegro verbetert iedere dag weer de levenskwaliteit van duizenden klanten. Als bezorger lever jij de dagelijkse de hulpmiddelen die de levenskwaliteit van onze klanten verbetert. Jij maakt dus echt maatschappelijk impact!

Dagelijks on-the-road

Dagelijks tour jij door Nederland om onze klanten weer blij te maken met producten die hun leven verbetert. Je ziet heel Nederland en geniet van volop vrijheid!

Jouw dag als chauffeur

Collega aan het woord

Dit is Vegro

Samen bijdragen aan hogere levenskwaliteit

Ruim 35 jaar werken wij met meer dan 700 gedreven collega’s aan hetzelfde doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: autonoom, samen en persoonlijk.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0 +
Zorgwinkels
0 +
Medewerkers

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 2 chauffeurs -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.