Ben jij een kei in het coördineren van facilitaire zaken zoals huisvesting, beheer en onderhoud? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Pak jij de verantwoordelijkheid voor alle facilitaire zaken?

Als medewerker Facilitaire zaken ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van werkzaamheden en projecten op het gebied van huisvesting, beheer en onderhoud. 

Jouw vaste basis ligt in Katwijk, waar je het eerste aanspreekpunt bent voor alle facilitaire vraagstukken. Denk hierbij aan dagelijkse aansturing van leveranciers, plannen van verhuizingen, onderhoudsprojecten en verbouwingen. Ook krijg je de verantwoordelijkheid voor alle facilitaire zaken voor een aantal panden in een regio in Nederland. 

Ook ben je een grotendeels bezig om alles netjes vast te leggen wat je afspreekt en regelt wat er gedaan moet worden. Jij bent de schakel tussen interne klanten en externe leveranciers. Hierbij zal je nauw samenwerken met veel verschillende teams binnen Vegro. 

Werken als Medewerker Facilitaire zaken is niet zomaar een functie. Je bent de onmisbare schakel voor onze klanten en draagt écht een steentje bij aan de maatschappij.

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 facilitaire medewerker -

Collega aan het woord

Dit is Vegro

Samen bijdragen aan hogere levenskwaliteit

Ruim 35 jaar werken wij met meer dan 700 gedreven collega’s aan hetzelfde doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: autonoom, samen en persoonlijk.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0 +
Zorgwinkels
0 +
Medewerkers

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 facilitaire medewerker -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Vegro. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.