Vind jij het belangrijk dat hulpbehoevenden de beste zorg krijgen en wil je ons daarbij helpen?
Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Met jouw vlotte babbel help je iedereen binnen no time!

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en gepassioneerde Klantenservice Medewerker met een vlotte babbel! Je zal terecht komen in een gezellig team vol met collega’s die ook hun steentje bij willen dragen aan de maatschappij. Samen zijn jullie medeverantwoordelijk voor het dagelijks bestellen, leveren, en ophalen van Vegro’s hulpmiddelen. Dit alles gebeurt natuurlijk met een klantvriendelijke houding en een lach!

Tegenwoordig worden mensen sneller uit het ziekenhuis ontslagen, waarna zij thuis mogen revalideren. Dit biedt Vegro de verantwoordelijkheid om hulpmiddelen te leveren, nog voordat de cliënt thuiskomt. Als Medewerker klantenservice heb je veel verschillende gesprekken en bekommer je op een goede dienstverlening. Vegro is een vooruitstrevend bedrijf en de klantenservice kan natuurlijk niet achterblijven! Zij focussen zich steeds meer of efficiënt werken en persoonlijke aandacht. 

Werken als Klantenservice Medewerker bij Vegro is niet zomaar een functie. Je draagt écht bij aan de maatschappij en zorgt ervoor dat onze klanten de best mogelijke service krijgen.

Denk jij dat deze functie de perfecte match is voor jou? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 medewerker per locatie -

Collega aan het woord

Dit is Vegro

Samen bijdragen aan hogere levenskwaliteit

Ruim 35 jaar werken wij met meer dan 700 gedreven collega’s aan hetzelfde doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: autonoom, samen en persoonlijk.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0 +
Zorgwinkels
0 +
Medewerkers

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 medewerker per locatie -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Vegro. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.