Ben jij die ervaren planner met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Zorg jij er als planner voor dat elke dag weer soepeltjes verloopt?

Als medewerker planning zorgen jij en je collega’s er namelijk voor dat Vegro elke dag weer goed van start kan gaan met de logistieke dienstverlening. Jij plant de routes van bezorg- en ophaalopdrachten van Vegro’s uitleenproducten. Dit kunnen soms lastige vraagstukken zijn omdat Vegro werkt met bezorgtijden, maar jij en je collega’s zijn natuurlijk niet vies van een beetje puzzelen!

Ook zal jij Vegro adviseren over de aanschaf van voertuigen en het verdelen van voertuigen over de 5 verschillende locaties in Nederland. Jij kent namelijk als geen ander de planning en rapportages die je zelf samenstelt, dus jij weet precies wat nodig is!

Je zal veel samenwerken met verschillende afdelingen binnen Vegro zoals de klantenservice die opdrachten aanneemt en verwerkt en logistieke centra die de opdrachten uitvoeren. Vegro biedt je een uitgebreid inwerkprogramma zodat je je helemaal thuis zal voelen in dit bedrijf!

Als medewerker planning ben jij een onmisbare schakel die er voor zorgt dat alles soepel verloopt en draag je echt steentje bij aan de maatschappij.

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 logistieke planner -

Collega aan het woord

Dit is Vegro

Samen bijdragen aan hogere levenskwaliteit

Ruim 35 jaar werken wij met meer dan 700 gedreven collega’s aan hetzelfde doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: autonoom, samen en persoonlijk.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0 +
Zorgwinkels
0 +
Medewerkers

Hoe solliciteer ik?

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Vegro. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.