Zorg jij er als servicemonteur voor dat mensen weer kunnen vertrouwen op hun zorghulpmiddelen?

Dit krijg jij

Dit ben jij

Jij bent de redder in nood voor inwoners van zorginstellingen die afhankelijk zijn van hun zorghulpmiddelen

Als servicemonteur technische dienst zorg je er samen met jouw collega’s voor dat uitgeleende hulpmiddelen uit de zorg in perfecte staat worden hersteld. Mensen die afhankelijk zijn van zorghulpmiddelen moeten daar natuurlijk op kunnen vertrouwen. Daar zorg jij voor!

Reparaties worden gedaan op locatie, maar ook in de werkplaats van Vegro. Bij reparaties op locatie kun je denken aan een bezoek aan een zorginstelling of het verpleeghuis. Het mooie van werken op locatie is dat mensen hier direct mee geholpen zijn. Aan het eind van je werkdag tover je dan ook weer een glimlach op het gezicht van inwoners bij zorginstellingen. Inwoners die weer op hun hulpmiddelen kunnen vertrouwen.

Bij reparaties kun je denken aan rolstoelen, speciale zitstoelen, medische bedden, tilliften waarmee iemand verplaatst kan worden en meer. Veel van de hulpmiddelen zitten technisch vernuftig in elkaar. Omdat reparaties soms complex kunnen zijn, krijg je bij Vegro uitgebreide trainingen om je technische kennis uit te breiden. Deze vinden zowel intern als extern plaats. 

Werken als Servicemonteur bij Vegro is niet zomaar een functie. Je bent de onmisbare schakel voor onze klanten en helpt ze met hulpmiddelen waar ze afhankelijk van zijn.

Ben jij die enthousiaste monteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 Service Monteur per locatie -

Dit is jouw werkdag

08:00De dag start in Lisse samen met je collega's en neemt samen met de werkvoorbereider de dagplanning door
09:00 Na een stevige bak koffie stap je in je eigen service bus en reis je naar de eerste klant om een douchestoel die niet meer omhoog gaat te repareren!
11:00 De 2de reparatie is preventief onderhoud van een hoog-laag bed; fijn, het bed is in orde en is weer goedgekeurd voor het komende jaar!
12:00 Het is alweer pauze en je ploft bij huisje Weltevree in het gras neer. In de volle zon en onder het genot van een kopje koffie van het huis waar je vandaag werkzaam bent!
13:00 Ai, bij de volgende klant blijkt het probleem helaas niet helemaal direct verholpen te kunnen worden en schakel je snel met de binnendienst voor een oplossing voor onze klant dezelfde dag.
14:30 Bij jouw volgende reparatie wordt je ten huwelijk gevraagd door een dame in een ver gevorderd stadium van dementie en ze tovert hiermee een glimlach op je gezicht!
17:00De dag is voorbij gevlogen! Je gaat lekker De dag eindigt; hij is weer voorbij gevlogen. Je gaat met een zelfvoldaan gevoel naar huis dat je alle klanten goed hebt kunnen helpen!

Collega aan het woord

“Het leukste aan mijn functie vind ik dat ik door mijn functie mensen kan helpen die het nodig hebben. Ik heb echt het gevoel dat ik mijn steentje bij draag aan de maatschappij en daar ben ik dankbaar voor!”

Mark

Servicemonteur

Dit is Vegro

Samen bijdragen aan hogere levenskwaliteit

Ruim 35 jaar werken wij met meer dan 700 gedreven collega’s aan hetzelfde doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: autonoom, samen en persoonlijk.

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 Service Monteur per locatie -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

Powered by