Studeer jij in de richting van ergotherapie/fysiotherapie en wil je een bijbaan waar je direct ervaring opdoet?
Solliciteer dan direct!

Dit krijg jij

Dit ben jij

Wil jij écht het verschil maken?

Een bijbaan voor studenten waarbij je écht van betekenis kan zijn? Dat kan als werkstudent in een van de zorgwinkels van Vegro. Je belangrijkste bezigheid is het adviseren en ontzorgen van hulpbevoegde. Onze klanten hebben vaak veel aan hun hoofd. Jij weet hun zorgen weg te nemen door goed en eerlijk advies. Je zorgt ervoor dat de klanten de juiste informatie krijgen over de uitleen, verkoop en verhuur van de hulpmiddelen. Hiernaast zorg je ervoor dat de winkel opgeruimd is en er aantrekkelijk uitziet voor de klanten. 

Je hebt inlevingsvermogen en bent behulpzaam. Je vind het normaal om een stapje extra te zetten en geeft elke klant de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Problemen zijn er niet, want jij denkt met de klant mee in oplossingen. Zo zorg je ervoor dat wanneer de klant de winkel weer verlaat zij zich opgelucht en blij voelen. Door jouw hulp ging het regelen van de hulpmiddelen gemakkelijker dan verwacht!

Werken als Werkstudent Zorgwinkel bij Vegro is niet zomaar een functie. Je draagt écht bij aan de maatschappij en zorgt ervoor dat onze klanten de best mogelijke hulp krijgen.

Denk jij dat deze functie de perfecte match is voor jou? Solliciteer dan direct!

- Wij zijn op zoek naar 1 Werkstudent Zorgwinkel per locatie -

Collega aan het woord

Dit is Vegro

Samen bijdragen aan hogere levenskwaliteit

Ruim 35 jaar werken wij met meer dan 700 gedreven collega’s aan hetzelfde doel: de dagelijkse kwaliteit van leven van onze klanten bevorderen. Positieve gezondheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dagelijks leveren wij in heel Nederland aan tenminste 2.000 mensen de juiste hulpmiddelen. Dit is mogelijk door onze landelijke dekking van winkels, uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra.

Bij Vegro werken wij volgens de volgende basisprincipes: autonoom, samen en persoonlijk.

Cijfers waar we trots op zijn

0
Jaar ervaring
0 +
Zorgwinkels
0 +
Medewerkers

Hoe solliciteer ik?

- Wij zijn op zoek naar 1 Werkstudent Zorgwinkel per locatie -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.

FunnelRecruiters is recruitment partner van Vegro. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen.