Boost je recruitment met een FunnelRecruiter

Benieuwd of er een Recruitment Marketeer mist in jouw organisatie?

Wij hebben een handige en snelle quiz gemaakt waarin je binnen 3 minuten antwoord krijgt op deze vraag.

FunnelRecruiters bouwt ongeëvenaarde online recruitment funnels en levert en traint recruitment marketeers 2.0. De juiste expertise, skill set, frameworks en tools in één klap beschikbaar voor jouw organisatie. Klaar om méér medewerkers aan te laten kloppen.

Wat wij jou te bieden hebben

(Recruitment) Funnels as a Service

Online recruitment funnels voor jouw organisatie voor een maandelijks bedrag. On-demand geschikte sollicitanten die aankloppen. Zodat jij de focus kan behouden op het in gesprek gaan en het aannemen van de meest geschikte kandidaten. 

Voordelen:

Interim recruitment marketeer

Op interimbasis een FunnelRecruiter in jouw team. Projectmatig extra capaciteit en wervingskracht. Klaar om jouw organisatie te laten groeien. Start met het aantrekken van méér personeel.

Voordelen:

Een FunnelRecruiter maakt jouw recruitment team compleet.

Méér sollicitanten en hires met een FunnelRecruiter

Een FunnelRecruiter die jou helpt met het verbeteren van je werkgeversmerk. Ervoor zorgt dat het werkgeversmerk en openstaande vacatures continu onder de aandacht worden gebracht. Een teamlid die ongeëvenaarde sollicitatie funnels bouwt en de organisatie als geen ander weet uit te dragen. 

Over ons

Het DNA van een FunnelRecruiter

Maak kennis met FunnelRecruiters

Teun Stienen

Mede-oprichter | Recruitment Marketeer

Breel Beusenberg

Mede-oprichter | Recruitment Marketeer

Chris de Romph

Recruitment Marketeer

Bewezen kennis & expertise

In deze krappe arbeidsmarkt hebben wij ervaren dat het steeds lastiger is geworden om onze vacatures in te vullen. We hadden behoefte aan nieuwe wervingsmethodes en zijn vanuit deze behoefte in contact gekomen met FunnelRecruiters. Deze samenwerking hebben we vanaf het eerste moment als erg positief ervaren. Het team van FunnelRecruiters luistert naar je situatie, denkt mee en draagt oplossingen aan. De samenwerking met FunnelRecruiters heeft ons inmiddels meerdere nieuwe collega's opgeleverd!

Thijmen van Schooten Recruiter bij Vegro

FunnelRecruiters heeft een online recruitment funnel voor ons ingericht. Samen hebben we een aantal maanden getest. We hebben mooie resultaten behaald en zijn zeer tevreden over de samenwerking. We kijken uit naar meer successen in de toekomst!

Mika van Willigen Recruiter bij People Marketing

    Nieuwsgierig geworden?

    We maken graag vrijblijvend kennis met je om te kijken of we een match zijn!