Weer terug op het oude nest als accountmanager bij NTNT

Het verhaal van Richard - Account Manager

Het gras is altijd groener bij de buren. Dat denk je vaak, totdat je erachter komt dat je een hele fijne werkgever hebt verlaten. Het gras bleek bij NTNT toch groener. Gelukkig kent NTNT de waarde van haar personeel. Na een omzwerving heb ik de kans gekregen terug te keren. Met die keuze ben ik ontzettend blij. Hier op het oude nest voel ik me fijn en heb ik het gevoel dat mijn bijdrage telt.

Als accountmanager detacheer ik personeel van NTNT bij andere bedrijven. Dit deed ik ook bij mijn vorige werkgever, maar die hadden een hele andere werkwijze. Bij NTNT hebben we veel kennis in huis en werken we alleen met eigen professionals. Dat geeft mij als accountmanager een hoop vertrouwen in de mensen die ik voordraag bij andere bedrijven. Als je dat met trots kunt doen, dan ga je toch een stuk zelfverzekerder te werk!

Van stagiaire tot vaste kracht binnen het marketingteam van NTNT

Het verhaal van Priscilla - Marketing Professional

Tijdens mijn marketingopleiding ben ik als stagiaire komen werken voor Group Open, dat is nu NTNT. Dat beviel eigenlijk direct goed! Na mijn stage als junior marketing consultant ben ik aan de slag gegaan als marketing professional. Toen ik aangaf mijn Master’s degree te willen behalen, kreeg ik de ruimte om weer minder te werken en door te studeren.

Inmiddels ben ik zelfs begonnen aan een derde studie op de pedagogische academie voor het basisonderwijs! Dankzij de enorme flexibiliteit die ik terug krijg voor mijn inzet, kan ik deze droom vervullen én financieren. NTNT zet haar werknemers en hun  persoonlijke ontwikkeling namelijk op nummer 1. Leuk weetje: ik mocht mijn puppy zelfs meenemen naar kantoor toen ik haar net kreeg! Dit was nog vóór dat thuiswerken zo makkelijk kon natuurlijk. 

Van werken bij een logge overheidsinstantie tot werken bij het innovatieve NTNT

Het verhaal van Rini - Human Capital Manager

Voordat ik aan de slag ging bij NTNT werkte ik als systeem- en netwerkbeheer bij een overheidsinstantie. Dat beviel in eerste instantie heel goed, totdat de dagelijkse werkzaamheden als een sleur begonnen aan te voelen. Qua doorgroeimogelijkheden zat ik vast en ruimte voor innovatie binnen de instantie bestond er niet.

Nu werk ik als Human Capital Manager bij NTNT. Een betere keuze voor een overstap had ik niet kunnen maken. Bij NTNT zijn de lijntjes kort, gaat besluitvorming snel en telt iedereen mee. Waar ik bij de overheid het gevoel had geen groei door te maken, heb ik me bij NTNT kunnen ontwikkelen en veel nieuwe dingen geleerd. Ik werk er nu al een aantal jaar en van een dagelijkse sleur is absoluut nog steeds geen sprake!

"Word jij de nieuwe gedreven accountmanager van NTNT? Wij staan te popelen om je te ontmoeten!"

Dit krijg jij

Dit ben jij

Klanten binnenhalen met jouw ongeëvenaarde sales kwaliteiten!

 Als Accountmanager New Business ben je verantwoordelijk voor de sales van ons portfolio. Dit portfolio bestaat uit verschillende IT-, Cloud en Telefonie-oplossingen. Samen met je collega’s benader je potentiële klanten, genereer je leads en voer je acquisitiegesprekken.

Vol enthousiasme presenteer jij jezelf als professionele gesprekspartner waarbij je met de klant meedenkt en oplossingen aanbiedt. De uitdagingen die hier naar voren komen weet jij te vertalen naar de diensten en producten van NTNT.

Bij geïnteresseerde klanten verzorg je natuurlijk ook de offertes en de follow-ups met als doel de deal te closen! Hierna nemen jouw (toekomstige) specialistische collega’s de uiteindelijke implementatie voor hun rekening.

Omdat je continu bezig zult zijn met het creëren van new business voor NTNT, zul je ook meedenken over marketingacties om de acquisitie een verdere boost te geven!

Ben jij die enthousiaste sales tijger die deze uitdaging niet uit de weg gaat? Solliciteer dan direct via onderstaande knop!

Waarom zou je voor NTNT kiezen?

NTNT Academy

Wij willen onze collega’s in staat stellen altijd te kunnen groeien. Hiervoor hebben we een eigen opleidingscentrum, opleidingsmanager en toetscentrum.

27 vakantiedagen

Niet 25 maar 27 vakantiedagen per jaar bij een 40 uren contract! Want jij verdient meer vrije dagen dan het Nederlands gemiddelde. Rust is net zo belangrijk!

Vrijheid & flexibiliteit

Gedeeltelijk werk je op afstand. Of dat nou thuis is of vanaf het strand, dat bepaal je zelf!

- Wij zijn op zoek naar 1 Accountmanager -

Deze vacature sluit over

Twijfel je nog? Sla de vacature dan op!

Laat je emailadres achter en wij sturen je de vacature op. Zo kun je er nog even over nadenken.