Van stagiaire tot vaste kracht binnen het marketingteam van NTNT

Het verhaal van Priscilla - Marketing Professional

Tijdens mijn marketingopleiding ben ik als stagiaire komen werken voor Group Open, dat is nu NTNT. Dat beviel eigenlijk direct goed! Na mijn stage als junior marketing consultant ben ik aan de slag gegaan als marketing professional. Toen ik aangaf mijn Master’s degree te willen behalen, kreeg ik de ruimte om weer minder te werken en door te studeren.

Inmiddels ben ik zelfs begonnen aan een derde studie op de pedagogische academie voor het basisonderwijs! Dankzij de enorme flexibiliteit die ik terug krijg voor mijn inzet, kan ik deze droom vervullen én financieren. NTNT zet haar werknemers en hun  persoonlijke ontwikkeling namelijk op nummer 1. Leuk weetje: ik mocht mijn puppy zelfs meenemen naar kantoor toen ik haar net kreeg! Dit was nog vóór dat thuiswerken zo makkelijk kon natuurlijk. 

Weer terug op het oude nest als accountmanager bij NTNT

Het verhaal van Richard - Account Manager

Het gras is altijd groener bij de buren. Dat denk je vaak, totdat je erachter komt dat je een hele fijne werkgever hebt verlaten. Het gras bleek bij NTNT toch groener. Gelukkig kent NTNT de waarde van haar personeel. Na een omzwerving heb ik de kans gekregen terug te keren. Met die keuze ben ik ontzettend blij. Hier op het oude nest voel ik me fijn en heb ik het gevoel dat mijn bijdrage telt.

Als accountmanager detacheer ik personeel van NTNT bij andere bedrijven. Dit deed ik ook bij mijn vorige werkgever, maar die hadden een hele andere werkwijze. Bij NTNT hebben we veel kennis in huis en werken we alleen met eigen professionals. Dat geeft mij als accountmanager een hoop vertrouwen in de mensen die ik voordraag bij andere bedrijven. Als je dat met trots kunt doen, dan ga je toch een stuk zelfverzekerder te werk!

Van werken bij een logge overheidsinstantie tot werken bij het innovatieve NTNT

Het verhaal van Rini - Human Capital Manager

Voordat ik aan de slag ging bij NTNT werkte ik als systeem- en netwerkbeheer bij een overheidsinstantie. Dat beviel in eerste instantie heel goed, totdat de dagelijkse werkzaamheden als een sleur begonnen aan te voelen. Qua doorgroeimogelijkheden zat ik vast en ruimte voor innovatie binnen de instantie bestond er niet.

Nu werk ik als Human Capital Manager bij NTNT. Een betere keuze voor een overstap had ik niet kunnen maken. Bij NTNT zijn de lijntjes kort, gaat besluitvorming snel en telt iedereen mee. Waar ik bij de overheid het gevoel had geen groei door te maken, heb ik me bij NTNT kunnen ontwikkelen en veel nieuwe dingen geleerd. Ik werk er nu al een aantal jaar en van een dagelijkse sleur is absoluut nog steeds geen sprake!

"Word jij de nieuwe talentvolle recruiter van NTNT? Wij staan te popelen om je te ontmoeten!"

Benieuwd of jij als recruiter bij NTNT past?

Laat dan hier je e-mail achter!

Onze algemeen directeur Dirk-Jan luistert graag naar jouw verhaal!